Borgmester Jacob Bundsgaard: Tak for indsatsen – og held og lykke fremover

Borgmester Jacob Bundsgaard udtaler i den anledning:

”Jeg har som mange andre i dag modtaget meddelelsen om, at Steen Stavnsbo forlader det politiske arbejde. Min første reaktion er overraskelse, men også en del ærgrelse, fordi Steen og jeg altid har haft et godt og konstruktivt samarbejde præget at tillid og troværdighed. Det kommer jeg absolut til at savne, ligesom jeg vil savne Steens store erfaring, kompetence og brede indsigt i politik og ikke mindst erhvervsforhold, grøn omstilling og byudvikling.

Jeg har dog fuld respekt for, at han har mærket efter og konkluderet, at han og hans familie ikke trives med et offentligt hverv som rådmand. Jeg kender vilkårene og de omkostninger, der følger med jobbet.

Jeg vil på byens vegne takke Steen for hans indsats i Aarhus Byråd gennem årene, og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke i fremtiden. Han og Aarhus har brug for hinanden på mange andre områder end det politiske, og jeg er sikker på, han fortsat vil arbejde til gavn for byen.

Samtidig vil jeg ønske hans afløser i byrådet og som rådmand, Nicolaj Bang, velkommen til Aarhus Byråd – og glæde mig til at kunne få et lige så godt samarbejde med ham.”