Gå til hovedindhold
Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Kommentar fra borgmester Jacob Bundsgaard:

Byrådsmedlem Laura Bryhl har ønsket at udtræde af Aarhus Byråd. I den anledning har borgmester Jacob Bundsgaard udsendt følgende kommentar:

09. aug. 2022
  • Læs op

Indhold

    ”Det er med stor beklagelse, at jeg har modtaget meddelelse om, at endnu et medlem af Aarhus Byråd, Enhedslistens Laura Bryhl, nu ønsker at udtræde af byrådet. Dermed mister vi et politisk talent, som ved valget fik en flot opbakning fra vælgerne. Når to markante politikere i samme uge (Rådmand Steen Stavnsbo, Konservative meddelte den 5, august at han udtræder af byrådet, red.) vælger at stoppe deres politiske arbejde i byrådet, giver det anledning til reflektion. Jeg vil på den baggrund indkalde gruppeformandskredsen i byrådet til en drøftelse af, hvordan vi kan styrke det politiske arbejde og sikre, at det fremover bliver nemmere og mere attraktivt at være medlem af Aarhus Byråd.

     

    Jeg vil benytte lejligheden til at sige Laura tak for indsatsen i Aarhus Byråd, og jeg håber, at hun måske om nogle år får lyst og tid til igen at engagere sig i byrådets arbejde. Jeg ønsker hende held og lykke fremover med studiet og livet i Aarhus.”

    Sidst opdateret: 4. september 2023