Gå til hovedindhold
Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Skriv en sidste hilsen til Thorkild Simonsen

En kondolencebog er fra tirsdag den 6. september til torsdag den 15. september stillet frem på Aarhus Rådhus i anledning af tidligere borgmester Thorkild Simonsens død.

05. sep. 2022
  • Læs op

Indhold

    Aarhusianerne får nu lejlighed til at skrive en sidste hilsen til tidligere Aarhus-borgmester Thorkild Simonsen.

    ”Thorkild Simonsen bliver husket som en hjertevarm personlighed, der havde et enormt kontaktnet i hele Aarhus. Rigtig mange var på fornavn med Thorkild og kan huske tilbage på episoder og begivenheder, hvor Thorkild har spillet en rolle i deres liv. Ved at stille en kondolencebog frem på rådhuset giver vi mulighed for at skrive en sidste hilsen og sende en tanke til Thorkild og hans familie,” siger borgmester Jacob Bundsgaard.

    Helle Simonsen, datter af Thorkild Simonsen, siger på vegne af familien: ”Min far kendte utrolig mange mennesker i Aarhus, og han elskede at gå gennem byen og snakke med de mange, han mødte. Han blev altid mødt med en utrolig varme og venlighed. Kondolencebogen kan nu samle nogle af de sidste hilsner, og det vil glæde os rigtig meget.”

    Alle er velkomne til at til at skrive en sidste hilsen. Kondolencebogen er fra tirsdag morgen lagt frem i rådhusets forhal – og det vil den være frem til bisættelsen, som finder sted i Aarhus Domkirke torsdag 15. september.

    Rådhuset er åbent hverdage mellem kl. 8 og 17.

    Læs også borgmester Jacob Bundsgaards mindeord over Thorkild Simonsen

    Sidst opdateret: 13. september 2023