Kys og kærlighed på Aarhus' kulturinstitutioner

I 2019 kan forelskede par igen sige ja til hinanden på særlige steder, når Aarhus Kommune tilbyder de unikke vielser i samarbejde med byens kulturinstitutioner. De særlige vielser kan fra tirsdag den  5. maj bookes på hjemmesiden ensærligdag.dk

"Det er fantastisk, at vi kan forbinde byens flotte kultur med kærlighed. Det forstærker byens kulturliv og giver samtidig brudeparrene en unik start på deres ægteskab. Jeg glæder mig over at Aarhus igen kan danne ramme omkring ægteskab og kærligheden mellem to mennesker,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad.

Aarhusianere kan booke tid på udvalgte datoer til deres særlige dag i unikke rammer. I år kan borgere se frem til at sige ja til hinanden i blandt andet Den Gamle By, på Den Uendelige Bro og på et af de smukke skoleskibe til The Tall Ships Races 2019.

De unikke vielser startede som et projekt i forbindelse med kulturhovedstadsåret i 2017. Projektet var så populært, at Aarhus Kommune nu på tredje år fortsætter med vielserne. I 2017 benyttede 21 par sig af de tilbuddet, mens det i 2018 var hele 59 par.

På ensærligdag.dk er det muligt at læse mere, booke tid og se hvor og hvornår, vielserne finder sted.

De særlige vielser foretages af en af kommunes giftefogeder. Det er fortsat muligt udenfor de nævnte datoer er at blive gift udenfor rådhuset af et byrådsmedlem. Det skal blot aftales mellem brudeparret og byrådsmedlemmet.