Situationen for kunder hos Berits Hjemmepleje

Aarhus Kommunes hjemmepleje har fredag 8. oktober 2021 overtaget hjælpen til 1.040 borgere fra Berits Hjemmepleje efter at Styrelsen for Patientsikkerhed har påbudt Berits Hjemmepleje at indstille sin virksomhed i Aarhus Kommune indtil videre.

Berits Hjemmepleje har efterfølgende meddelt Aarhus Kommune, at de ikke kommer til at genoptage deres aktiviteter i Aarhus. 

Alle borgere, der har modtaget hjælp eller pleje fra Berits Hjemmepleje, vil få løbende besked fra Aarhus Kommune.

Alle borgere vil få den samme pleje, som de er vant til. Der kan dog blive tale om at rengøringen vil blive udført på andre datoer end planlagt med Berits Hjemmepleje.

Borgere, som har fået udført rengøring af Berits Hjemmepleje har fået et brev i e-boks (eller papirbrev, hvis man har fravalgt digital post), mens borgere, der modtager pleje, er blevet kontaktet direkte eller telefonisk. 

Alle tidligere kunder hos Berits Hjemmepleje har fået tilsendt et brev i e-boks, hvor borgeren bliver bedt om at vælge sin fremtidige leverandør af hjemmepleje, dvs. enten den kommunale hjemmepleje eller en af de private leverandører. Har man fravalgt digital post, får man et papirbrev i løbet af uge 42. 

Se også pressemeddelelse om påbuddet til Berits Hjemmepleje (07.10.21)