Gå til hovedindhold
Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Rådmand inviterer borgerne til åben idé-tid

Har du idéer til, hvordan Aarhus kan blive en endnu bedre by? Sundhedsrådmand Christian Budde inviterer nu dig og borgerne i Aarhus til at møde op til en dialog i af de planlagte ide-tider i løbet af foråret. På møderne får du og de øvrige deltagere lejlighed til at møde rådmanden til en dialog om ideer til, hvordan vi gør Aarhus til en endnu sundere by at leve og trives i.

  • Læs op

Indhold

    Første gang aarhusianerne får mulighed for at dukke op vende alle gode idéer og forslag bliver tirsdag den 12. marts 2024 kl. 15.00-16.30 på Folkestedet Carls Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C.  

    Jeg glæder mig til at møde aarhusianerne og høre deres idéer og forslag til, hvordan vi gør Aarhus til en endnu bedre by for alle. Vi vil gerne have en by, hvor borgerne er sunde og trives. Den gode nyhed er at aarhusianerne i gennemsnit lever længe end gennemsnittet af Danmarks befolkning, men den mindre gode er, at Aarhus over de sidste 10 år har haft en stigning i antallet af borgere med én eller flere kroniske sygdomme. Det vil vi gerne gøre bedre, sådan at vi får flere gode leveår til alle,” siger rådmanden.

    Med de åbne idé-tider vil rådmand Christian Budde give alle aarhusianere mulighed for at bidrage med gode idéer, perspektiver og tanker.

    • Første idé-tid er tirsdag den 12. marts 2024 kl. 15.00-16.30 på Folkesteder, Carls Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C.  
    • Tiderne for åben idé-tid vil løbende blive annonceret på aarhus.dk/idétid.
    • Tiderne vil også blive annonceret i dagspressen, ligesom de vil blive gjort tilgængelig på Aarhus Kommunes hjemmeside.  
    • Enkeltsager eller klager behandles ikke i åben idé-tid.  

     Læs mere på hjemmesiden Idétid (aarhus.dk)

    Kontakt 

    • Christian Budde, rådmand Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune, mobil: 6165 0943 - mail: christian.budde@aarhus.dk
    • Cecilie Winding, presseansvarlig Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune, mobil: 2335 1920 - mail: wice@aarhus.dk
    Sidst opdateret: 7. marts 2024