Festugen er sund for hovedet

Selvom nogle festugedeltagere måske selv sørger for at få ondt i hovedet dagen derpå, så er der så megen sundhed i at tage ud og få oplevelser sammen med andre mennesker.

Derfor skaber frivillighusene i Aarhus (Folkestedet, Huset Trøjborg og Lokalcenter Møllestien) en lang række events i Aarhus Festuge.

Det er lige fra gratis kanoudlejning, afrikansk marked og syngepiger til promenadeorkester og jazz. Der er åbent hus i Værdibørsen for førtidspensionister og fleksjobbere med kaffe og musik, designmarked for alle og Susanne Lana spiller på Lokalcenter Møllestien.

Nogle arrangementer koster lidt, såsom musik med Ann-Mette Elten, damefrokost og tango-weekend på Folkestedet i slutningen af festugen.

Der er også masser af kage med ”store kagedag” på Huset Trøjborg og ”kagebord” på Café Carl i Carl Blochs Gade.

GENLYD giver den gas med tilbud til seniorer på 60+ om at lave mad, og så kan alle høre Marie Frank spille, mens der bliver ristet skumfiduser over bål. Dario Campeotto giver også to koncerter på rådhuset:

- Populært sagt er der noget for enhver smag, og jeg glæder mig over, at så mange aarhusianere går ud og møder hinanden, laver mad sammen, lytter til musik og fester med byen, siger Jette Skive, rådmand, Sundhed og Omsorg.

Traditionen tro i festugen inviterer rådmanden alle aarhusianere over 100 år til frokost på Folkestedet.

Hvis man ikke helt kan hitte rundt i tilbud i festugen, er der inspiration at hente mandag 3. september på Folkestedet.

Hele programmet kan ses her på siden og på www.folkestedet.dk

Se også pressemeddelelser her på siden om GENLYDs arrangementer med Madglad 60+ og livemusik med Marie Frank, og kan man ikke helt hitte rundt i alle tilbuddene i festugen, er der inspiration at hente mandag 3. september på Folkestedet med inspirationsoplæg.