Aarhus Festuge rykker ind på 11 lokalcentre

Brobygning er Aarhus Festuges tema, og det må siges også at være brobyggeri, når lokalcentrene i Aarhus hjælper med at brede festugen ud fra midtbyen.

11 lokalcentre lægger rum til mange indslag lige fra babybrunch i Mårslet, helstegt pattegris i Hjortshøj eller underholdning med entertaineren Anders Bircow i Viby. Desuden har Frivillighusene og især Folkestedet et omfattende program:

- Der bliver så mange dejlige aktiviteter i lokalområdet i festugen for alle, både børn, unge, voksne og seniorer. Det er også med til at cementere, at lokalcentrene er åbne for alle borgere. Der er hele tiden aktiviteter, og alle er velkomne til at byde ind og deltage, siger Jette Skive, rådmand, Sundhed og Omsorg.

Aarhus Festuge ser samarbejdet som en naturlig udvikling, hvor aarhusianerne får et bredere udvalg af aktiviteter og tilbud i deres lokalområde:

- Det har været en fornøjelse at samarbejde om at brede festugen ud og bruge lokalcentrene. Vi får skabt langt mere bredde og aktiviteter til endnu flere aarhusianere, siger Rikke Øxner, Aarhus Festuge.

Udover aktiviteterne på lokalcentrene har Sundhed og Omsorg også sikret fire koncerter i samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra. De første to med skuespiller og sanger, Jens Jacob Tychsen i front, som optræder 1. september på Aarhus Rådhus. De to andre koncerter er med seniorkoret Stayin´ Alive, hvor de spiller to koncerter 5. september på Folkestedet og Lokalcenter Skelager.