Festugen inviterer til traditionsrig koncert i Rådhushallen

’Hvor eeeeer du dejlig, Angelique’. Sådan lød det, da Dario Campeotto tonede frem på skærmen under Dansk Melodi Grand Prix i 1961, og mon ikke den også er at finde på sætlisten, når han og Aarhus Jazz Orchestra giver to koncerter i Rådhushallen under dette års Festuge.

Med sangen ’Angelique’ tryllebandt han en hel nation, og nok mere end en håndfuld kvinder forelskede sig i den dansk-italienske tenor. Der er løbet en del vand under broen siden da, men Dario formår stadig at charmere med sin drømmende sangstemme, hvilket Festugepublikummet selv kan få fornøjelsen af 2. september.

I ryggen har han det altid veloplagte Aarhus Jazz Orchestra, der huser nogle af landets dygtigste jazzmusikere, og som har leveret store musikalske oplevelser flere gange i Festugen. Blandt andet sidste år, hvor bigbandets grundlægger, Jens Klüver, var med sammen med På Slaget 12-sangerinde Ann-Mette Elten.

Sammen med Dario Campeotto spiller de i år danske hits og selvfølgelig nogle af Darios bedste klassikere og skaber god stemning i byens smukke Rådhushal.

Før begge koncerter vil der være officiel velkomst ved Rådmand for Sundhed og Omsorg Jette Skive og Aarhus Festuges direktør, Rikke Øxner.

- Det er en fest hvert år, når byens ældre borgere kigger indenfor i den smukke Rådhushal. Der er en utrolig dejlig stemning, og jeg er sikker på, at jazzorkestret sammen med Dario Campeotto spiller danske hits og selvfølgelig nogle af Darios bedste klassikere, siger Jette Skive, rådmand, Sundhed og Omsorg.

FAKTA
Dato/tid: 2. sept. kl. 11.00-12.00 (dørene åbner kl. 10 til kaffe og kage) og 13.00-14.00 (dørene åbner kl. 12.30, kaffe og kage serveres efter koncerten)
Sted: Aarhus Rådhus, Rådhushallen
Pris: 30 kr. + gebyr inkl. kaffe og kage via www.aaf.billetten.dk og FO-Aarhus, Frederiksgade 78C, tlf. 87 46 45 00
Arrangeret af Aarhus Festuge i samarbejde Aarhus Jazz Orchestra, FO-Aarhus og Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune

For yderligere information kontakt venligst kommunikationsmedarbejder Jonas Barfoed på 87 30 83 04 eller jb@aarhusfestuge.dk