Kom til Åbent Hus i Blixens

Alle flyttekasserne er nu pakket ud, og Aarhus Kommune og Østjyllands Politi vil derfor gerne invitere borgerne og medierne med indenfor i det nye, fælles kontorhus Blixens ved et stort åbningsarrangement:

Mandag den 27. maj kl. 15.00-18.00

Kl. 15.00 vil Aarhus Kommunes rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek, holde tale og klippe den røde snor og officielt erklære Blixens for åbent.
Herefter vil der være taler ved afdelingschef Jens Skinneback fra A. Enggaard og iværksætter Christian Fumz fra Den Gode By. Der vil også være lidt godt til ganen.

Fra kl. ca. 15.30 er det muligt at få en rundtur i huset og få en snak med medarbejderne og de lokale betjente. Der bliver også mulighed for at se en politibil indefra og hilse på en politihund.

”Jeg håber, at mange vil benytte sig af lejligheden til at besøge vores nye hus. Det er ikke kun en arbejdsplads. Det er også et hus, som vi håber, at både borgere, erhvervsliv og forening vil tage i anvendelse og bruge til forskellige arrangementer. Vi glæder os meget til at vise det frem og også fortælle lidt om, hvad vi arbejder med,”
Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø.

Fakta

Blixens ligger på Karen Blixens Boulevard 7 i Gellerup. Kontorhuset er i alt 22.800 km2 stort og huser 1000 arbejdspladser.

Den 22. januar flyttede de første medarbejdere fra Aarhus Kommune ind i det nye kontorhus på Karen Blixens Boulevard 7 i Gellerup. Siden da er endnu flere medarbejdere flyttet med, så de fleste medarbejdere i magistratsafdelingen for Teknik og Miljø, 750 i alt, samt 220 medarbejdere fra Familiecenteret hos Sociale Forhold og Beskæftigelse nu har kontorplads i det nye byggeri.

Den 9. april fik de kommunale medarbejdere selskab af 25 lokale betjente, der hidtil har holdt til på 1. sal i City Vest, samt 14 medarbejdere fra politiets forebyggelsessektion, der er rykket fra Aarhus C til Brabrand for at styrke nærheden til en række tætte samarbejdspartnere.

Derudover har medarbejdere fra Restaurant Europa og en række iværksættere også fået arbejdspladser i det nye hus.