Indvielse af nyt letbanestop i Risskov

På arealet, hvor det gamle Psykiatriske Hospital i Risskov lå, er maskinerne i fuld gang med at bygge 1.200 nye boliger i den nye Bindesbøll Byen. Sammen med resten af det sydlige Risskov kan de nye beboere se frem til en endnu bedre forbindelse til Aarhus midtby. Ved Rolighedsvej og Risskov Strandpark står et nyt letbanestop nemlig klar til at blive indviet.

Det nye letbanestop giver borgerne i det sydlige Risskov en god, hurtig og nem forbindelse til midtbyen og til oplandet. Jeg er glad for, at det gennem et godt og tæt samarbejde er lykkedes at få etableret et nyt letbanestop i et område med mange potentielle brugere af letbanen.
Bünyamin Simsek, rådmand, Teknik og Miljø.


Letbanestoppet indvies mandag d. 14. september kl. 13, hvor rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek, vil indvie stoppet sammen med adm. direktør for Aarhus Letbane, Michael Borre, og KPC’s udviklingsdirektør, Henrik Hoffmann.

Det nye letbanestop er et resultat af et tæt samarbejde mellem parterne, og det glæder mig, at vi derved forbedrer servicen for passagerne. Ikke kun det nye byområde bliver tilgængeligt, men også strandparken i Risskov.
Michael Borre, adm. direktør for Aarhus Letbane.

 

 

Som en del af projektet er der etableret et nyt helleanlæg på Rolighedsvej, der skal gøre det sikkert for letbanens passagerer at krydse vejen.

Fakta

  • KPC er sammen med Lærernes Pension og PKA bygherre på Bindesbøll Byen
  • Den første letbane stopper ved Risskov Strandpark d. 14. september kl. 13.15