Vejarbejde sætter sit præg på efterårsferien

Mens mange aarhusianere holder efterårsferie, bliver der i næste uge knoklet på fire større veje i Aarhus. Dele af Silkeborgvej, Frederiks Allé, Oddervej og Vejlby Ringvej lukker i efterårsferien på grund af vejarbejde.

Vi har netop placeret vejarbejdet på de fire veje i efterårsferien. Da der kører væsentligt færre biler på de store veje i ferierne, betyder det forhåbentlig, at vi skal omdirigere færre pendlere end på en hverdag. Vi opfordrer aarhusianerne til at tjekke ruten hjemmefra, så de ikke kører forgæves.
Kristina Holm, trafikkoordinator, Aarhus Kommune

Frederiks Allé lukker fra Horsensgade til Jægergårdsgade fra og med fredag d. 15. oktober til og med mandag d. 18. oktober. Her skal nogle gamle sporvognskinner fjernes, og der skal laves forberedende ledningsarbejde. Mens gaden er lukket for bilister, er der stadig adgang for cyklister og fodgængere.

Silkeborgvej lukker fra Ringgaden til Cereskrydset fra og med d. 19. oktober til og med 22. oktober. Aarhus Vand skal lægge vandledninger på tværs af vejen, og bilister rådes derfor til at køre ad Søren Frichs Vej eller Viborgvej i perioden.

Oddervej og Vejlby Ringvej skal have ny asfalt. Den gamle asfalt skal fræses af, og det kan give støjgener primært i dagtimerne. Vejlby Ringvej er lukket fra lørdag d. 16. oktober kl. 14 til søndag d. 17. oktober kl. 23. Arbejdet fortsætter om natten og i weekenderne frem til d. 3. november.

Oddervej lukker periodevis fra Strandvejen til Stenvej mellem 19. oktober og 10. november.

Der er omkørselsskilte ved vejene, men tjek eventuelt ruten hjemmefra. Vejarbejdet er både synligt på Google Maps og trafikinfo.dk.

Besøg Midttrafiks hjemmeside for at se bussernes omkørselsplaner

Se kort over lukning af Silkeborgvej

Se kort over lukning af Frederiks Allé

Se kort over lukning af Oddervej

Se kort over lukning af Vejlby Ringvej