Paludan-Müllers Vej får 700 træer

Snart vil bilister opleve at blive omkranset af træer, når de kører på Paludan-Müllers Vej. De græsbeklædte vejrabatter på stykket fra Herredsvej og ud til vejens ophør i Skejby bliver snart hjem for 700 nye træer.

Udover at bidrage til en grønnere by, er de mange nye træer også med til at bringe kommunen et stort skridt tættere på ambitionen om at plante 10.000 nye bytræer inden 2025.

Det er skønt, at vi får sat så mange træer i jorden. Både for biodiversiteten, men også for alle de bilister, der kører på strækningen hver dag. Med vores ambition om at plante 10.000 træer, er 700 træer på én strækning virkelig noget, der rykker,
Bünyamin Simsek, rådmand, Teknik og Miljø

De første træer sættes snart i jorden

Planen for de 700 træer er klar, og de første træer forventes at blive plantet i løbet af oktober. Arbejdet starter ved Herredsvej, hvor egetræerne skal plantes i midterrabatten, og andre arter skal plantes langs vejens sider.

De nye træer kommer altså til at stå i forlængelse af de egetræer, som smukt omkranser den gamle del af Paludan-Müllers Vej.  

Der vil formentlig blive plantet omkring 100 træer i løbet af efteråret, og de resterende træer vil blive plantet i de kommende år.