Modelfoto - samtalesituation

Aarhus Kommune er i gang med at undersøge de muligheder, erfaringer og ideer som borgerne har til kontakten med kommunen enten som brugere eller pårørende til en bruger - med et særligt fokus på, når kontakten til kommunen er gået skævt eller når brugeren eller den pårørende har brug for en afklaring eller forbedring af situationen.

I dag findes der flere forskellige rådgivere, mæglere eller kontaktpersoner, alt efter hvilken afdeling man har været i kontakt med – eller i forhold til, hvor optrappet en konflikt med kommunen eventuelt er. Disse vil vi gerne undersøge og blive klogere på, så der kan ydes endnu bedre borgerkontakt i fremtiden. Vi søger derfor borgere, der har lyst til at fortælle om deres kontakt med Aarhus Kommune eller som har ideer til fremtiden; herunder hvordan kommunen bedst muligt kan etablere rådgivnings- eller mæglingsfora mellem kommune og borgere.

. Vi vil gerne blive klogere på, hvad der skal til for at vi kan yde en endnu bedre borgerkontakt og blive bedre til at håndtere konflikter mellem kommune og borger, og derfor søger vi deltagere til et online gruppeinterview både mandag d. 9. november fra 15-16.30 og onsdag d. November fra 15-16.30. De to gruppeinterviews bliver gennemført af konsulenthuset Ineva, der står for undersøgelsen

Gruppeinterviewet bliver gennemført af konsulenthuset Ineva, der står for undersøgelsen. Det er vigtigt at deltagerne kan bidrage med forskellige typer af erfaringer, så vi forbeholder os retten til at udvælge blandt de tilmeldte. 

Hvis du bliver valgt som deltager, modtager du mere praktisk info om interviewet. Hvis du kender en, som du tænker også vil kunne inspirere Aarhus Kommune fremover i forhold til spørgsmålet om borgerkontakter, er du velkommen til at gøre opmærksom på tilbuddet.
I forbindelse med din anmodning skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

Vi behandler personoplysninger om dig i kategorierne: Navn, kontaktoplysninger og begrundelse for at ønske at deltage i interview. Det gør vi for at kunne vælge et mangfoldigt og relevant panel til undersøgelsen.

Det er ikke lovpligtigt at besvare spørgsmålene, men de er nødvendige for at vi kan rekruttere til opgaven.

Den dataansvarlige er Aarhus Kommune, Borgmesterens Afdeling, HR og Organisation, som kan kontaktes på mail: hr@ba.aarhus.dk Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes databeskyttelse af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

Du skal slutteligt vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.