Vær med når vi drøfter udviklingen på det aarhusianske boligmarked

På konferencen ser vi på sammenhængen mellem boligudbud og arbejdskraft, og hvor Aarhus bevæger sig hen de kommende år – og her har du mulighed for at komme med dine input og være med til at præge udviklingen.

Der er behov for et solidt vidensgrundlag som afsæt for drøftelserne af udviklingen, og hvordan vi kan påvirke den. Ved budgetforliget 2020 ønskede Aarhus Byråd desuden at starte en diskussion i byen om forskellige boligpolitiske temaer på baggrund af analyser af det aarhusianske boligmarked.

Vi håber, du vil være med, når vi den 16. august kl. 12 – 16.00 sætter spot på det aarhusianske boligmarked, hvor vi blandt andet dykker ned i emner som:

  • Hvem bygger hvad?
  • Hvordan er præferencerne for boliger?
  • Udvikler kommunens områder sig ens?
  • Hvordan ser det ud med befolkningsudvikling og flyttemønstre?

Indhold på konferencen

På konferencen kan du blandt andet høre indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad, Bek Lars Olsen, hovedforfatter til den nye debatbog ’Rige børn leger bedst – Et portræt af det danske klassesamfund’ og Curt Liliegreen, direktør for Boligpolitisk Videnscenter, Jacob Bundsgaard, borgmester i Aarhus og Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø, Aarhus Kommune, som giver deres syn på udviklingen i Aarhus, sammenhængen mellem boligudbud og arbejdskraft, og hvor byen bevæger sig hen de kommende år.

Du kan tilmelde dig konferencen her: https://www.conferencemanager.dk/boligpolitiskkonference

Konferencen afholdes på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus i trygge rammer, idet hotellet har stor erfaring med at afvikle events under Covid-19.

Grundet Covid-19 restriktionerne er der er et begrænset antal pladser til rådighed på konferencen, som fordeles efter først-til-mølle-princippet. Antallet af pladser er bestemt ud fra de gældende restriktioner. Antallet af pladser på konferencen forhøjes, hvis situationen i august tillader det - så skriv dig endelig på ventelisten, hvis du ikke får en plads i første omgang.