Ukraine Job Task Force er en del af VirksomhedsService i Jobcenter Aarhus og findes på adressen Værkmestergade 5, Aarhus C.

Vi står klar til at hjælpe virksomheder med at finde arbejdskraft blandt de tilflyttede ukrainere alle hverdage fra klokken 7.00 – 15.00 samt torsdag til 17.00.

Vi arbejder for at få matchet ukrainske kandidater med aarhusianske virksomheder, så snart de ukrainske flygtninge har fået opholds- og arbejdstilladelse.

Integration

Hvis man som flygtning eller udlænding skal integreres, er det afgørende, at man kommer hurtigt ind på arbejdsmarkedet og lærer både det danske sprog og den danske arbejdskultur. Jeres virksomhed spiller her en vigtig rolle. I kan tage del i det fælles ansvar med at integrere fordrevne personer fra Ukraine.

Gode erfaringer

Mange virksomheder i Aarhus har gode erfaringer med at ansætte kandidater med ukrainsk baggrund.

Virksomhederne oplever, at de er flittige, arbejdsomme og villige til at lære nyt. Det opvejer til fulde de manglende evner til at kunne kommunikere fejlfrit på dansk. Kun en mindre andel taler engelsk, men flere og flere har efterhånden gode danskkundskaber.

Målgruppen består overvejende af kvinder, som er kommet til Danmark med deres børn.

Irina Senchuk Hansen
Virksomhedskonsulent
Mobil: 21 78 11 92
irsh@aarhus.dk

Jane Mølgaard
Virksomhedskonsulent
Mobil: 23 65 63 88
janemoe@aarhus.dk

Lene Erichsen
Virksomhedskonsulent
Mobil: 87 13 40 06
lerj@aarhus.dk

Søren Hoberg Andersen
Virksomhedskonsulent
Mobil: 51 16 54 09
ahoso@aarhus.dk

Tanja Voitko
Virksomhedskonsulent
Mobil: 21 19 86 96
tevo@aarhus.dk

Sif Roest
Afdelingsleder
Mobil: 23 38 11 55
nisir@aarhus.dk