Kære borgere og samarbejdspartner

Som I jo nok har hørt i nyhederne, er der desværre en stigning af coronasmittede i Aarhus.

Dog starter/fortsætter forløbene i Rehabiliteringsforløb som planlagt. Skulle der være ændringer, bliver I kontaktet af jeres kontaktperson/kontaktlærer.

I Rehabiliteringsforløb er vi selvfølgelig ekstra opmærksomme på de retningslinjer, som bliver anbefalet fra sundhedsmyndighederne.

Hvis I har spørgsmål er I velkomne til at kontakte Rehabiliteringsforløb – enten til jeres kontaktperson eller afd.leder Rikke Larsen.

Vores fælles visitation har åben –  Tlf.nr. til visitationen er 4185 8542.

Med venlig hilsen
Afdelingsleder Rikke Larsen 2928 1677 

 

Vi har en række rehabiliteringstilbud for voksne, der er psykisk sårbare eller har misbrug eller er hjemløse. Du behøver ikke have en diagnose for at komme her.

Vi understøtter din egen recovery-proces via meningsfulde fællesskaber, hvor du kan afklare, udvikle og afprøve dine færdigheder og muligheder. Målet er, at du styrker dine muligheder for at få den hverdag, der giver mening for dig.


Vores tilbud er primært for dig, der ikke er på førtidspension. Forløbene er specialiserede og tidsafgrænsede og følger din handeplan. Forløbene kan indgå i rehabiliteringsplaner, hvor jobcentret, uddannelsesinstitutioner og sundhedssystemet også kan være involveret. Du skal henvises til dem. Vil du høre mere om disse forløb er du velkommen til at kontakte en visitator på telefon 41 85 85 42 og aftale tid til en samtale.

Lovgrundlag

Vores tilbud gives efter servicelovens § 104 og Lov om kompenserende specialundervisning for voksne.