Kære alle sammen

….så kan vi endelig slå dørene op igen til vore aktiviteter I Rehabiliteringsforløb fra uge 18 – det er vi rigtig glade for og vi glæder os til at se jer alle igen!

I det afstandskravene er 2 meter mellem hver person i lokalet, kan vi desværre ikke benytte alle vore lokaler til undervisningen og gruppeforløbene. Det betyder, at nogle af holdene/grupperne skal komme enten en anden dag eller på et andet tidspunkt. Et par af undervisningsholdene fortsætter virtuelt. – I får alle direkte besked fra jeres kontaktperson om hvornår og hvor I skal møde eller om holdet fortsætter virtuelt.

I praktisk øvebane er vi ligeledes udfordret på pladsen i lokalerne – kontaktpersonerne har derfor lavet et rul på hvornår og hvem, der skal komme på de givne dage og tidspunkter – dette får I besked på fra jeres kontaktpersoner.

For at vi alle kan være trygge i Rehabiliteringsforløb, vil vi gerne opfordre jer til at lade jer teste, inden I møder op i tilbuddet.

Ligeledes er der en forventning om, at vi alle overholder de gældende restriktioner og retningslinier fx at vi alle bærer mundbind/visir, når vi færdes på fællesarealer og når vi står op. Hvad de gældende restriktioner indebærer, vil I blive informeret, om når I møder i tilbuddet.

Hvis der er spørgsmål, er i velkomne til at rette henvendelse til jeres kontaktperson eller afd.leder Rikke Larsen, tlf. 2928 1677.

Ses lige om lidt😊
Med venlig hilsen

Rehabiliteringsforløb

Alle skal bære mundbind på fællesarealerne i Rehabiliteringsforløb.
I bedes selv medbringe mundbind – der kan hentes gratis mundbind på Borgerservice.
Såfremt der er spørgsmål vedr. dette kan der rettes henvendelse til din kontaktperson eller afd.leder Rikke larsen på tlf.nr. 2928 1677
Vi understøtter din egen recovery-proces via meningsfulde fællesskaber, hvor du kan afklare, udvikle og afprøve dine færdigheder og muligheder. Målet er, at du styrker dine muligheder for at få den hverdag, der giver mening for dig.

Vores tilbud er primært for dig, der ikke er på førtidspension. Forløbene er specialiserede og tidsafgrænsede og følger din handeplan. Forløbene kan indgå i rehabiliteringsplaner, hvor jobcentret, uddannelsesinstitutioner og sundhedssystemet også kan være involveret. Du skal henvises til dem. Vil du høre mere om disse forløb er du velkommen til at kontakte en visitator på telefon 41 85 85 42 og aftale tid til en samtale.

Lovgrundlag

Vores tilbud gives efter Servicelovens § 104 og Lov om specialundervisning for voksne.