Ny økonomi- og administrationschef til Børn og Unge

Nikolaj Harbjerg har mange års erfaring med økonomistyring og ledelse i en politisk organisation, hvor også bygningsdrift og digitalisering har været en del af hans ansvarsområde. I Børn og Unge skal han som ny økonomi- og administrationschef lede fem kontorer, Budget & Regnskab, Planlægning, Pladsanvisningen, Administrative Fællesskaber og Digitalisering, som støtter løsningen af de administrative opgaver lokalt på de aarhusianske skoler, dag- og fritidstilbud.

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af ledelsen i Børn og Unge, og ser frem til at være med til at skabe tydelig sammenhæng mellem de politiske målsætninger og de administrative løsninger. Børn og Unge fremstår som en professionel og ambitiøs arbejdsplads med en stærk og åben samarbejdskultur, og jeg er motiveret af at skabe energi om at sikre en stabil drift, der samtidig muliggør et højt fagligt ambitionsniveau til glæde for de mange aarhusianske børn og unge i dagtilbud og skoler,” siger Nikolaj Harbjerg.

Nikolaj Harbjerg overtager efter Hardy Pedersen, der i efteråret 2021 efter eget ønske fratrådte stillingen for at overgå til en deltidsstilling som seniorkonsulent.

”Jeg er meget glad for, at Nikolaj bliver en del af chefteamet i Børn og Unge. Nikolaj har de helt rette kompetencer og en solid erfaring, der udover stor erfaring med budgetprocesser og økonomistyring også gælder bygningsdrift og digitalisering, som er store og væsentlige områder i Børn og Unges drift. Derudover har han stærke relationelle kompetencer, og jeg har mødt Nikolaj som et nysgerrigt og nærværende menneske – en holdspiller med chefmentalitet, der brænder for at skabe rum for faglighed og har en sikker hånd på driften,” siger direktør i Børn og Unge, Martin Østergaard Christensen.

Nikolaj Harbjerg tiltræder stillingen 1. marts 2022.

Yderligere oplysninger

Nikolaj Harbjerg, mobil 24 81 00 46

Martin Østergaard Christensen 29 20 80 01